Knäckig äppelpaj

Äppelsäsongen är här! Ett tips på vad du kan göra med äpplena nu är n riktigt knäckig och god äppelpaj :)
 
 
Knäckig äppelpaj
Skivade äpplen med eller utan skal
Kanel
2dl Socker
2,5dl Vetemjöl
1st Ägg
1tsk Bakpulver
75g Smör
 
1. Blanda 1,5dl socker, ägget och bakpulvret med elvisp i en bunke
2. Skiva äpplen och lägg i en form och strö över kanel och 0.5dl socker
3. Strö över degen jämt över äpplena
4. Smält smöret och fördela jämt över formen. Grädda i mitten av ugnen i 175°C ca 30min
 
Servera ljummen med vniljsås till
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mikkisrecept.blogg.se

Alla mina bästa recept

RSS 2.0